Crònica Jornada 11 Júnior Femení

Manyanet Sant Andreu 29 - CB Pedagogium 53

La Jornada 11 es presentava difícil pel júnior femení. Teníem baixes, jugàvem a una pista sempre difícil com és La Sibèria i contra un dels equips que ens persegueixen en la classificació.

El problema de les baixes era encara més greu al tenir en comte que tot es les jugadores que faltaven eren exteriors. Això va provocar que diferents jugadores de l'equip haguessin de jugar en posicions no habituals per a elles tant en atac com en defensa en les diferents zones que es van plantejar.

 

Tot i els nombrosos inconvenients l'equip va donar un pas endavant en defensa (no van arribar a anotar 10 punts en cap dels quatre quarts) i va saber córrer bé el contraatac i trobar les superioritats en atac.

Amb la Sheila Gonzalez jugant en totes les posicions a la pista, les interiors dominant sota les anelles, la Maria Mariné alternant-se en el joc interior i l'exterior per aconseguir avantatges i un tercer quart realment molt bo es va aconseguir guanyar un partit complicat per una diferència prou considerable (+24).

Cinc inicial : Elena Bulet (0), Lucia Saldaña (6), Maria Mariné (15), Sheila Gonzalez (9), Erika Tejeda (2).

També : Nina Alcover (2), Ariadna Puig (8), Emma Saura (10).

Baixes : Berta Isach, Laura Val, Gemma Passaret.

 

Parcials : 9-12 / 9-12 / 5-17 / 6-12

Imprimeix Correu-e