Crònica Junior Femení Jornada 10

La tornada de vacances va ser plàcida pel júnior femení. El partit corresponent a la jornada 10 era amb el Jesús Maria, penúltim equip a la classificació, com a rival a la seva pista.

El partit tenia com a màxim al·licient que aquest any a la nostre plantilla contem amb la Gemma Passaret, ex-jugadora del Jesús Maria i que havia jugat allí des de petita.

 

El partit va estar dominat des de l'inici (1-18 al minut 7) gràcies al ritme imposat per la base ahir titular, Elena Bulet, i els bàsquets a la pintura. A l'equip rival li va costar superar la pressió després de bàsquet plantejada pel nostre equip i es van recuperar moltes pilotes de forma ràpida que van propiciar bàsquets fàcils.

La defensa al llarg de tot el partit va ser molt bona ofegant a l'altre equip i obligant-lo a perdre moltes pilotes. En atac, les nostres jugadores interiors van finalitzar la majoria de jugades que no van ser contraatacs amb una Emma Saura especialment inspirada (29 punts en 23 minuts).

Aquesta és la vuitena victòria de l'equip (setena seguida) que fa que mantinguem la segona posició, únicament per darrera de Sant Medir.

Cinc inicial : Elena Bulet (8), Gemma Passaret (2), Maria Mariné (8), Sheila Gonzalez (6), Emma Saura (29).

També : Berta Isach (7), Nina Alcover (0), Laura Val (2), Ari Puig (4), Èrika Tejeda (9).

Lucia Saldaña va venir però no va jugar per decisió tècnica.

Parcials : 7-25 / 4-15 / 6-18 / 5-17

Imprimeix Correu-e