Crònica Jornada 14 Júnior Femení

CB Pedagogium 60 - Diagonal Mar 36

Aquest cap de setmana el júnior femení rebíem a casa un dels dos equips que ens va guanyar a la primera de la lliga, el Diagonal Mar.

A l'anada havíem perdut per 55 a 32 i aquesta jornada vam tenir l'ocasió de demostrar que allò només va ser un ensopegada i que el nostre nivell ha augmentat des de l'octubre.

 

La primera part dels dos equips va ser fluixa, fallant molts tirs lliures i tirs fàcils per ambdós costats i fent que s'arribés a la mitja part amb 8 punts d'avantatge (25-17).

Com ve sent habitual en els últims partits, es va sortir de la mitja part molt concentrades. Un parcial d'11 a 0 (amb punts sota la cistella d'Emma , un contraatac de Gemma i un triple de Maria) va fer que el partit es posés molt de cara i ens va permetre arribar a l'inici de l'últim quart 14 punts per davant. Però no era suficient, volíem aconseguir una victòria que reforcés la moral de cara als propers partits importants que tenim i es va aconseguir amb un gran últim quart.

La setmana que ve toca descansar i la següent buscarem una altre victòria contra l'altre equip que ens va guanyar (Sant Joan de Mata) i així poder aconseguir la volta perfecte.

A seguir treballant noies!

Cinc inicial : Berta (9), Gemma (6), Sheila (2), Erika (5), Emma (22).

També : Elena (8), Lucia (0), Maria (8), Ari (0).

Baixes : Nina Alcover i Laura Val.

 

Parcials : 13-6 / 12-11 / 19-13 / 16-6

Imprimeix Correu-e