Júnior femení

Enguany l'equip júnior femení del CB Pedagogium vam començar a treballar el 26 d'agost, abans que cap altre equip, ja que el cap de setmana del 30 i 31 d'agost i 1 de setembre disputàvem el 29è Torneig de Sant Julià com a part de la nostra pretemporada.

L'equip va quedar campió del Torneig sense cap perdre cap partit amb victòries per 52 a 12 contra Taradell, per 36 a 34 contra el torelló, 33 a 28 contra el CB Tona i 44 a 25 amb l'Askatuak basc en la fase de grups i guanyant la final per només tres punts de diferència (26 a 23) de nou al Torelló.

 

Després d'aquesta gran experiència, l'equip ha seguit entrenant amb força intensitat i ha jugat quatre partits més de pretemporada amb 3 victòries (66 a 26 contra el CB Coll, 57 a 43 amb el Grup Barna i 47 a 65 contra el cadet femení del CE Thau) i 1 única derrota (amb el sènior femení del Lloret de Mar). L'actitud està sent molt bona i s'espera una gran temporada de l'equip.

Pel què fa a la plantilla, es manté gran part del bloc de l'any passat ja que nou jugadores segueixen a l'equip. Només hi ha hagut dos canvis respecte la temporada anterior. Amb les marxes de Carla Ripoll i Noemí Martinez, les quals deixaven de trobar-se en edat júnior per la vigent temporada, l'equip s'ha reforçat amb les incorporacions de Gemma Passaret i Laura Val, provinents del Jesús i Maria i Vedruna respectivament.

Així doncs, la configuració de l'equip per la temporada 2013-14 queda de la següent manera :

Bases : Elena Bulet i Berta Isach.

Exteriors : Nina Alcover, Maria Mariné, Gemma Passaret, Lucia Saldaña i Laura Val.

Interiors : Sheila González, Ariadna Puig, Emma Saura i Èrika Tejeda.

Entrenadors : Pol Noblom i Ricard Reig.

Imprimeix Correu-e