Sénior femení

El 2 de setembre va començar la fase de preparació del sénior femení, m'agrada més dir fase de preparació que no pas pre-temporada per que no considero que sigui una part separada de la temporada pròpiament dita o de quan comencen els partits, si no tot el contrari, és una part importantíssima. Precisament, l'any passat no vam poder fer fase de preparació i ens va costar perdre els 4 primers partits, a part d'altres problemes que es va trobar l'equip.

 

Aquest any l'equip ha variat una mica. Hem tingut la baixa de dues jugadores, l'Elena Nogales i la Núria Pocino, i s'han incorporat tres jugadores, la Júlia Ferran, la Laura Martí i la Irene Ramos. També s'han incorporat a l'staff tècnic dos entrenadors nous com ajudants, el Pol Noblon, entrenador de la casa que porta el junior femení i el Nando Esteve, molts anys vinculat a l'escola Vedruna de Gràcia, i que també porta un júnior al CB Coll, entre altres activitats esportives.

Des de l'inici el compromis i el treball estant sent exemplars, fet que dóna molta confiança de cara afrontar la temporada, que més enllà dels resultats aspirem a competir al màxim i intentar fer un bàsquet atractiu.

Així doncs la plantilla del sénior femení és la següent:

Baeses: Laura Martí i Núria Parera.

Alers: Júlia Ferran, Cristina Lebrero, Aina Masgrau i Elisenda Masides.

Pívots: Bàrbara Blanch, Esther Carrillo, Laia LLuch, Maria Martin i Irene Ramos.

1er entrenador: Roger Cucala i Rovira.

Entrenadors ajudants: Ferran Esteve i Mauri i Pol Noblon i Gibert.

Imprimeix Correu-e