El club lluita per no perdre la gestió del Pavelló Josep Comellas

El Club de Bàsquet Pedagogium està vivint durant les últimes setmanes un dels moments més decisius dels últims anys. La històrica entitat del barri de Gràcia està lluitant per no perdre la gestió del Pavelló Josep Comellas, situat al carrer Neptú, número 8, i en el que hi estan instal·lats des de l’any 2013. Enguany, un cop finalitzat el contracte que el club verd i negre tenia firmat amb l’Ajuntament de Barcelona, el consistori municipal ha decidit treure a concurs novament la gestió de les instal·lacions.

A banda del CB Pedagogium, en aquest nou concurs també s’hi ha presentat, entre d’altres, la Fundació Marcet, l’empresa que acaba de rebre la concessió del camp de l’Àliga en detriment del CE Europa, i que té tots els números de fer-se amb la gestió del pavelló, ja que ha anunciat que renunciarà a la subvenció de l’Ajuntament i que farà noves inversions a les instal·lacions. Tenint en compte els criteris establerts en el concurs de gestió del pavelló, en el que el projecte econòmic té un valor de 25 punts dels 35 totals, sembla lògic que l’Ajuntament de Barcelona acabi declarant guanyadora l’empresa en qüestió.

Precisament, és en aquests criteris de ponderació del concurs que el CB Pedagogium vol posar èmfasi. Des de l’entitat gracienca consideren desmesurat i injust que la gestió econòmica tingui tant pes (70%) en el sistema de ponderació del concurs, i que per contra es menystinguin criteris com la promoció esportiva i social de l’espai (30% i 10 punts dels 35 totals) i ni es consideren valors de pertinença al barri. Cal tenir en compte que el CB Pedagogium en cap cas pot competir econòmicament amb una empresa com la Fundació Marcet.

En aquest sentit, el CB Pedagogium vol posar de manifest tota la feina que ha realitzat durant els quatre anys que ha estat gestionant el pavelló en qüestió. El club verd i negre reivindica les seves arrels al barri, així com l’esforç social i esportiu que porta fent durant molts anys, i especialment en aquest últims tres. Cal destacar, entre d'altres, la gran feina que s’ha fet en formació esportiva, escola de bàsquet i campus esportiu, ja que l’any 2013 el CB Pedagogium va aterrar al pavelló Josep Comellas amb només quatre equips sèniors, i actualment compta amb 15 equips de base: 4 femenins, 10 masculins, 1 pre-mini mixta, i una escola de bàsquet amb més de 50 nenes i nens. En total més de 250 nenes i nens.

Per tot això, el CB Pedagogium demana que es revisin els criteris de ponderació del concurs de gestió del Pavelló Josep Comellas, i que es tingui en compte la feina feta durant aquests tres anys de gestió.

No demanen privilegis fora llei, sí reconeixement.

Com a mesura de fer saber la nostra situació, sortirem passejant dilluns dia 24 d’abril des del pavelló Josep Comellas a les 18.00 cap a la plaça Sant Jaume amb els nostres jugadors/es, famílies i simpatitzants. Us hi esperem!

Persona de contacte: Roger Cucala (Coordinador Tècnic)

Telf 692 22 71 12

Imprimeix Correu-e

IMPORTANT: Reunió Club

La junta del Club de Bàsquet Pedagogium, convoca a tots els jugadors/es i famílies a la reunió informativa sobre el concurs per l'adjudicació de la gestió del pavelló Josep Comellas, el dia 20 d'abril de 2017 a les 19:00 hores.

És molt important la vostra presència.

Us hi esperem.

Imprimeix Correu-e

Escola de Bàsquet

Vols jugar i divertir-te

Apunta't a l'escola de Bàsquet

Busquem nens i nenes de totes les edats (entre 6 i 9 anys) que vulguin aprendre, divertir-se i fer molts amics jugant a bàsquet!

  • Inscripcions: A partir de l'1 de Setembre

  • Inici d'entrenaments: 28 de Setembre

  • Horaris d'entrenaments: Dues opcions

    • Dilluns i Dimecres de 17:00h a 18:00h
    • Dimarts i Dijous de 18:00 a 19:00h

  • Preus: Nascuts del 2006 fins el 2009 (6-9 anys): 25€ / mes

 

Per a més informació:

Contacteu directament mitjançant l'apartat de Contacte del nostre web.

Telèfon: 93 238 02 63

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Imprimeix Correu-e

Seguir fins al final (Sénior Femení)

Recuperant un llibre vell, llegit fa aproximadament 10 anys, llegeixo alguns paràgrafs subratllats aleshores. Un d'ells diu el següent:" Cuando Sócrates declaró que una vida sin reflexión no merecía la pena ser vivida, abogaba por la evaluación personal constante y el esfuerzo por mejorarse a sí mismo como la más alta de las vocaciones.". Si una cosa valoro del sénior femení és la constant reflexió, la constant autoexigència, tot i només perdre tres partits en tot l'any.

Continue Reading

Imprimeix Correu-e

Gràcia inaugura el nou poliesportiu Josep Comellas

L'equipament, situada al carrer de Neptú, forma part d'un conjunt format per un aparcament de quatre plantes subterrànies i una escola bressol pública, la Caspolino, tots dos en funcionament des del setembre passat.

Durant l'acte d'inauguració, l'alcalde ha destacat l'impuls que dóna aquesta nova instal·lació a la "important aposta que fan Gràcia i la ciutat per l'esport", i ha subratllat: "L'èxit del pavelló està assegurat." "Aquesta seu és extraordinària i es convertirà en tot un referent", ha ressaltat Trias.

Continue Reading

Imprimeix Correu-e

Júnior femení

Enguany l'equip júnior femení del CB Pedagogium vam començar a treballar el 26 d'agost, abans que cap altre equip, ja que el cap de setmana del 30 i 31 d'agost i 1 de setembre disputàvem el 29è Torneig de Sant Julià com a part de la nostra pretemporada.

L'equip va quedar campió del Torneig sense cap perdre cap partit amb victòries per 52 a 12 contra Taradell, per 36 a 34 contra el torelló, 33 a 28 contra el CB Tona i 44 a 25 amb l'Askatuak basc en la fase de grups i guanyant la final per només tres punts de diferència (26 a 23) de nou al Torelló.

Continue Reading

Imprimeix Correu-e

Sénior femení

El 2 de setembre va començar la fase de preparació del sénior femení, m'agrada més dir fase de preparació que no pas pre-temporada per que no considero que sigui una part separada de la temporada pròpiament dita o de quan comencen els partits, si no tot el contrari, és una part importantíssima. Precisament, l'any passat no vam poder fer fase de preparació i ens va costar perdre els 4 primers partits, a part d'altres problemes que es va trobar l'equip.

Continue Reading

Imprimeix Correu-e

CB Pedagogium estrena nova web 2.0

Aquest any el club estrena nova web amb contingut nou. La gran novetat ha estat l'aposta per les xarxes socials (Facebook i Twitter).

Actualment les xarxes socials mouen un gran volum d'informació i aquesta és organitzada per la majoria dels nostres joves. El club farà ús d'aquestes xarxes per fer saber a tots els seus jugadors, possibles canvis d'horaris, dates d'esdeveniments, partits propers, entrenaments, etc.

Continue Reading

Imprimeix Correu-e